Mijn favorieten

Leenen Vastgoed en Verkoop

Uw huis verkopen: wat kan Leenen Vastgoed voor u betekenen?
  • Na de opname ter plaatse zal Leenen Vastgoed u adviseren ten aanzien van de vraagprijs. Ondermeer de ligging, de technische staat en gebruiksmogelijkheden van uw woning zijn van invloed op de vraagprijs. Daarbij controleren wij de actuele marktprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving via de NVM-database voor woonobjecten.
  • Het promoten van uw woning kan op een aantal manieren geschieden. Uw woning wordt uitgebreid vermeld op de sites Leenen-vastgoed.nl, Woonpleinlimburg.nl en Funda.nl (al jarenlang de best bezochte woningsite van Nederland). Uiteraard maken wij ook gebruik van Twitter, Facebook en Instagram om de potentiële koper direct te bereiken. 
  • Leenen Vastgoed coördineert en begeleidt de bezichtigingen. Zelf hoeft u niet bij een bezichtiging aanwezig te zijn. Kijkers stellen namelijk vaak meer vragen en durven meer te zeggen indien de eigenaar niet aanwezig is. Na de bezichtiging ontvangt u een verslag over het resultaat.
  • Onderhandelen over de prijs is een vak apart. Wij voeren de onderhandeling over de prijs in nauw overleg met u. Door onze ervaring weten wij niet alleen wat uw huis minimaal moet opbrengen maar ook hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen. Wanneer er meerdere bieders zijn passen wij de biedingsstrategie aan zodat u de beste prijs voor uw huis krijgt. 
  • Wanneer u en de koper overeenstemming bereiken over de prijs stellen wij de koopovereenkomst op. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Als koper en verkoper de koopakte hebben ondertekend is de koopovereenkomst gesloten. Vervolgens worden de ondertekende koopakte en alle relevante stukken naar de notaris gestuurd.